Doç.Dr.

ozgununal@sakarya.edu.tr

Sosyal Hesaplar

Hakkında

Özgün ÜNAL; 26.06.1990 Muş doğumlu ve evlidir. İlkokulu Silifke Gazipaşa İlkokulunda bitirdi. Lise eğitimini Yabancı Dil Ağırlıklı Silifke Lisesinde aldı. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi Bölümünde aldı.Yüksek lisans eğitimine 2013 senesinde Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Yönetimi A.B.D.’da başladı. 2016 senesinde Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Yönetimi A.B.D'na geçiş yaparak yüksek lisans eğitimini burada tamamladı ve Bilim Uzmanı ünvanını almaya hak kazandı. 2016 senesinde Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Yönetimi A.B.D'da Doktora eğitimine başladı. 2013 senesinde Türk Kızılayı Özel Ticaret Borsası Hastanesinde Muhasebe biriminde analist olarak çalıştı. 2014 Labor-Med ve Sedna Sağlık medikal firmalarında görev yaptı. 12.02.2016 tarihinden itibaren Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Sağlık Yönetimi bölümünde Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaktadır.

Uzmanlık Alanları

Öğrenim Bilgileri